acorns and glasses <3


Hej jag har presis tagit bilderna<3 fina ?? :) jag tyckte att dom blev fina . jag tog bilder på mina fina glasögon !;) HAHA .
jag har vatt med  maja nu och snart ska jag göra min Franska läxa;)
Ha det gött Kramar ille

Gå in på denna bloggen :)

Hej Alla :) Gå gärna in på denna underbara bloggen, där kan du vinna smycken :) Dessutom är det en jätte bra blogg :)
www.vadfanskajagheta.se
Ha det bra :)
XOXO Wille <3

New Things

Här är en ny plånbok jag fick av mamma idag. Glömde min gamla på stranden, mitt i sanden.. Så jag behövde ny :) Märket är alltså Björn Borg. Köpte den på Pläders och den kostade 299 kr :)
Här är en svart-vit kalender jag köpte på Bokia för 170 kr eller nåt sånt :) Väldigt fin, och jag har användning för den :)
Här är dessa idrottsskorna jag köpte för ett tag sen :) De var på REA och kostade 500 kr på Intersport :) Väldigt stor användning av dom :)
Och till slut är det denna grejen! HAHA, denna har jag fått av Ille. Den använder jag och skriver ner vad jag har köpt och hur mycket pengar jag har blivit av med. Om jag samlar ihop skiver jag det. Har glömt att skriva.. Men det går bra med min ekonomi :) HAHAHA :)
Ja, det var bara det :)
XOXO Wiiiille <3

Live your f*ucking life

Hallåja! Dessa är gamla bilder, som jag bara inte har lagt in innan :) Jag gillar verkligen den första bilden på Hyasinten. Fast dom andra bilderna är också väldigt fina :) Annars har det inte hänt mycket idag alls :) Har chillat som vanligt.. :) Hoppas ni har haft en bra dag.. Annars får ni ha det nu :) LEEEV LIIIVET :)
Ja.. XOXO Wille <3

Black and White


Hejhej! Det har inte varit något speciellt dom senaste dagarna. Skolan har ju börjat nu, och det är kul! Jag har ju börjat på ny skola, men min klass har följt med :) Så det är jätte kul. Annars är det bra med mig, ledsen om vi inte lägger in så mycket. Men det är verkligen mycket nu. Jag vet inte varför inte Ille lägger in, men det är ofta jag som lägger in nu :) Fast det är inga problem :) Hoppas ni har det bra :)
Annars får ni faktiskt ha det SKITBRA!<3
XOXO Wille <3

Friends are important, don't forget that!

Det har blivit mycket svart-vit, orginal-färg och sepia på de senaste bilderna. Men jag tycker det blir himla snyggt ;)
Hej! :) Ledsen att jag inte har lagt in, men det har varit mycket med kompisar och skola nu :) Men Ille glömmer att lägga in hela tiden, så jag får ta ett snack med henne. Det känns nästan som om det är min blogg.. HAHAHA :) Nej, men iallafall, har inte hittat på så mycket, har lärt känna folk, inget speciellt :)
Men ha det riktigt gött!
Kram Wille<3

Sorry :(

Förlåt, men ärligt talat. Jag har inga bilder att lägga in. Så antingen får ni vänta, eller så lägger Ille in någon dag :)
Men ha det bra :)
Kram Wille <3

schweiz <3

Har vat i schweiz det var underbart !!!<3 ja här är lite bilder när jag var och schoppade ,polen jag badade i typ varje dag :) och lite sont jag köpte inte så mycket men lite. Jag har vandrat också det var gjobigt HAHA :) anars har jag bara solat och badat !!<3<3 och haft det gött <3

Ha det så bra !!
Krammar Ille <3

Sådärja...

Sådär, nu är den nya designen klar :) Likee :) Ja, jag valde bilderna till headern eftersom Ille är borta för tillfället ;) Men hoppas både hon och DU gillar den :)<3 Ja, annars har det inte hänt så mycket :)
Den översta bilden har faktiskt min pappa tagit, och han blev väldigt stolt över den ;) Dom andra två har ju jag tagit med min slitna och dåliga kamera. Jag vill ju gärna har både en plattång och en systemkamera. HAHA :) Dessutom sparar jag till mobil. Men ja.. Det blir väl nån gång..
Men ni får verkligen ha det så bra :)<3
Kram Wille <3
Ps. LEV LIVET!<3

Halluja!


Lägger bara in bilder för att Millie ska få dom. När hon ska göra designen!<3

Vatten, vatten, bara vanligt vatten ...


Hej! Denna nedersta bilden blev väldigt bra. Jag har alltså varit vid en bäck idag med pappa. Jag är väldigt svag för bäckar så vi stannade och fotade. Det brusade väldigt mycket, och det var väldigt fint. Finare i verkligheten, men fint på bilder också :) Ni får fler bilder imorron :)
Ha det bra ;)
Kram Wille <3

Awesome Ille <3

Kääära Ille <3

Hej! Har inte hänt mycket idag.. Jag har fixat hjälp med en ny design. Millie Eriksson. Gå gärna in på hennes blogg :) www.millieeriksson.webblogg.se :) Det får räcka med en bild denna gången. Eftersom designen kommer snart <3 Antingen i övermorgon eller något. Har plockat svamp idag förresten. Ska lägga ut en cool bild imorron, på en slemmig svamp xD

Ha det bra!:)
Kram Wille <3

You are beautiful as you are <3

'
Här är några bilder på blommor. Kunde inte göra den nedersta bilden större. Men det är utseendet som räknas :)

Hej! :) Chillat mycket idag. Tradigt.. Men ska till Hallandsväderö imorron med pappa. Det ska bli jätte kul! :) Nu hoppas jag verkligen att det blir fint väder :) Så kanske man kan bada lite också ;) Det blir dessutom kyckling-pasta sallad att ta med :) Guuud vad goooott! :) Men har inte hittat på så mycket idag alltså.. Lev livet!

Ha det göööött! :)
Kram Wille <3

The door was open.. The door was closed..


Älskar denna bilden. Blomman har varit ljusrosa innan, men nu är den limegrön ;) COOLT!


Har inte gjort något annorlunda sen förra bilden, har bara gjort om den till Sepia.Hej! :) Detta blir då inlägget som skulle varit igår. Så jag har inte mycket att säga :)

Ha det bra ändå ;)

Kram Wille <3

One day, two days ...

Hejhej! Idag har jag varit hemma och inne hela dagen :( Men jag och mamma har städat. Sen har jag chattat med Fille idag med :) Några timmar.. Men det är kul :) Dessutom har jag tittat på film. Idag blev det "Wild Child" .. Trevligt, trevligt :) Ja, ska läsa sen :)

Men ha det riktigt, riktigt gött!

Kram Wille <3

Loovely Mee <3

Här är jag.. Det var en vanlig bild innan.. som ni kanske fattar. Så gjorde jag om den, blev rätt cool :)
Här har jag tagit vignettering och gjort bilden i svart och vit :)

Här är en bild som jag blev stolt över. Har gjort den till färgen Sepia. Blev fin den med :)


Hej! :) Idag har jag inte gjort så mycket :) Har varit i vår stuga med pappa, och har suttit vid datorn mycket. Jag har/chattar med min klasskompis Fille just nu :) Han är inte i Sverige just nu, så vi har webbkamera och så pratar vi med varandra. Riktigt kul :) Ille ska bort nu en vecka, så nu blir det bara inlägg från mig :) Ille ska till Schweiz, nu.. Så hon får berätta om det och lägga in bilder när hon kommer tillbaka! :)

Ha det gött :)

Kram Wille <3

Bracelets

Dom här armbanden har jag gjor,t fina ?? jag gjorde dom i går jag tyckte dom blev fina, har bara lekt med min granne som är 5 år och hennes kompis det var gjodigt !! HAHA, har ätigt en god pizza <3 och kollat på en film vet inte vad det hette ha det så bra !!<3
Krammar Ille <3

Roses <3

Rosor, rosor.. Har mörkat ner och tagit vignettering .. (stavning). . Tyckte dom var så fina :)

La in ett extra inlägg, eftersom jag inte lagt in på länge :)

Ha det braa! :)

Kram Wille <3

Hovs Hallar


Jag + tre andra + hund var på i Hovs hallar. Det var väldigt trevligt. Lång bilresa.. Men när vi väl var där var det jätte fint :) Dessa stenarna har jag byggt... Där var några andra som hade byggt också. Förra året var där jätte höga :)Här var det någon modig som hoppade från hög klippa, rakt ner i vattnet. Fast det gick bra ;)

Idag har jag inte hittat på så mycket. Verkligen ledsen om jag inte har lagt in på länge, jag har haft annat att tänka på ;) Annars är det bra ;) Med er med hoppas jag? :)
Ha det gött!

Kram Wille <3

some pictures <3

Här är några bilder som jag har fottat :) jag tyckte dom blev bra, har typ inte gjort något i dag bara vatt på stan och fickat ;D
Ha det så bra !!!<3<3
Kramar ille <3

Bracelets <3

Hej :) Det var detta armbandet jag köpte, visst är det fint ? ;) Jag behövde bara visa det !!! <3<3 Förlåt för att jag jag inte har skrivit innan Förlåt !!! <3 :)
Kram Ille <3<3

PICTURES

Det är en kaktus jag fottade i dag med ett typ förstorings glas :) jag vet inte om bom blev fina ? har varit på mat messan med min mamma och min syster :) jag köppte ett armband en muffin och lite kaker och spansk mat :) jätte got !!!!!!!! <3<3
Kram Ille <3

....

Asså, tyvärr! Men jag har inga bilder och lägga ut. Det har inte kommit några inlägg på länge.. Men det är inte mitt fel. Det var Illes tur, men hon har inte hört av sig till mig, eller har lagt ut. Så jag har väntat på det, men hon har fortfarande inte lagt ut. Tänkte att ni skulle veta :)
Kram Wille <3

RSS 2.0